04 NYHETER

Nyheter

Hei, velkommen til å konsultere produktene våre!

OCR/OCV-produkter vil erstatte tradisjonelle skannere

Med tidenes utvikling blir effektivt arbeid mer og mer viktig i vårt daglige liv.Som for eksempel innen finans, utdanning, forsikring, offentlige og elektroniske kontorer, legger OCR/dokumentskannerproduktene en svært viktig rolle i dette.Med OCR-produkter oppstår, som i stor grad reduserer arbeidsmengden til de ansatte, forbedrer arbeidseffektiviteten.

01
03
04

Hva er optisk tegngjenkjenning (OCR)?

Optisk tegngjenkjenning (OCR)-teknologi er en effektiv forretningsprosess som sparer tid, kostnader og andre ressurser ved å bruke automatiserte datautvinning og lagringsmuligheter.

Optisk tegngjenkjenning (OCR) blir noen ganger referert til som tekstgjenkjenning.Et OCR-program trekker ut og gjenbruker data fra skannede dokumenter, kamerabilder og kun bilde-pdf-er.OCR-programvare skiller ut bokstaver på bildet, setter dem i ord og setter deretter ordene inn i setninger, og muliggjør dermed tilgang til og redigering av det originale innholdet.Det eliminerer også behovet for manuell datainntasting.

OCR-systemer bruker en kombinasjon av maskinvare og programvare for å konvertere fysiske, trykte dokumenter til maskinlesbar tekst.Maskinvare – for eksempel en optisk skanner eller spesialisert kretskort – kopierer eller leser tekst;deretter håndterer programvare vanligvis den avanserte behandlingen.

OCR-programvare kan dra nytte av kunstig intelligens (AI) for å implementere mer avanserte metoder for intelligent karaktergjenkjenning (ICR), som å identifisere språk eller håndskriftstiler.Prosessen med OCR brukes oftest til å gjøre papirkopier av juridiske eller historiske dokumenter til pdf-dokumenter, slik at brukere kan redigere, formatere og søke i dokumentene som om de var opprettet med en tekstbehandler.

1677120344005

Hvordan fungerer optisk tegngjenkjenning?

Optisk tegngjenkjenning (OCR) bruker en skanner til å behandle den fysiske formen til et dokument.Når alle sidene er kopiert, konverterer OCR-programvaren dokumentet til en tofarget eller svart-hvitt-versjon.Det innskannede bildet eller punktgrafikken analyseres for lyse og mørke områder, og de mørke områdene identifiseres som tegn som må gjenkjennes, mens lyse områder identifiseres som bakgrunn.De mørke områdene blir deretter behandlet for å finne alfabetiske bokstaver eller numeriske sifre.Dette stadiet involverer vanligvis målretting mot ett tegn, ord eller tekstblokk om gangen.Tegn blir deretter identifisert ved hjelp av en av to algoritmer - mønstergjenkjenning eller funksjonsgjenkjenning.

Mønstergjenkjenning brukes når OCR-programmet mates med eksempler på tekst i ulike fonter og formater for å sammenligne og gjenkjenne tegn i det skannede dokumentet eller bildefilen.

Funksjonsdeteksjon skjer når OCR bruker regler angående funksjonene til en bestemt bokstav eller tall for å gjenkjenne tegn i det skannede dokumentet.Funksjoner inkluderer antall vinklede linjer, kryssede linjer eller kurver i et tegn.For eksempel er den store bokstaven "A" lagret som to diagonale linjer som møtes med en horisontal linje over midten.Når et tegn identifiseres, konverteres det til en ASCII-kode (American Standard Code for Information Interchange) som datasystemer bruker for å håndtere ytterligere manipulasjoner.

Et OCR-program analyserer også strukturen til et dokumentbilde.Den deler siden inn i elementer som blokker med tekster, tabeller eller bilder.Linjene er delt inn i ord og deretter i tegn.Når karakterene er skilt ut, sammenligner programmet dem med et sett med mønsterbilder.Etter å ha behandlet alle sannsynlige treff, presenterer programmet deg med den gjenkjente teksten.

OCR brukes ofte som en skjult teknologi, som driver mange kjente systemer og tjenester i vårt daglige liv.Viktige – men mindre kjente – brukstilfeller for OCR-teknologi inkluderer automatisering av dataregistrering, assistanse for blinde og synshemmede personer og indeksering av dokumenter for søkemotorer, som pass, skilt, fakturaer, kontoutskrifter, visittkort og automatisk nummerplategjenkjenning .

 

Funksjoner sammenlignet med tradisjonelle skannere:

1. Lett, lett å bære og installere;

2. Skannetiden er kort, normal skannetid er 1-2S, og du kan få den umiddelbart;

3. Lav kostnad

4. Den kan utføre OCR-gjenkjenning på de fangede bildene, konvertere bildene til WORD-redigerbare dokumenter og automatisk sette dem inn;

5. Ved å inkludere papirløs faksteknologi, selv om det ikke er noen faksmaskin, kan du fortsatt sende fakser, noe som forbedrer fakseffektiviteten betydelig;

 

Brukstilfeller for optisk tegngjenkjenning

Den mest kjente brukssaken for optisk tegngjenkjenning (OCR) er å konvertere trykte papirdokumenter til maskinlesbare tekstdokumenter.Når et skannet papirdokument går gjennom OCR-behandling, kan teksten i dokumentet redigeres med en tekstbehandler som Microsoft Word eller Google Docs.

OCR muliggjør optimalisering av stordatamodellering ved å konvertere papir- og skannede bildedokumenter til maskinlesbare, søkbare pdf-filer.Behandling og henting av verdifull informasjon kan ikke automatiseres uten først å bruke OCR i dokumenter der tekstlag ikke allerede er til stede.

Med OCR-tekstgjenkjenning kan skannede dokumenter integreres i et stordatasystem som nå er i stand til å lese klientdata fra kontoutskrifter, kontrakter og andre viktige trykte dokumenter.I stedet for å la ansatte undersøke utallige bildedokumenter og manuelt mate input inn i en automatisert stordatabehandlingsarbeidsflyt, kan organisasjoner bruke OCR til å automatisere på inngangsstadiet av datautvinning.OCR-programvare kan identifisere teksten i bildet, trekke ut tekst i bilder, lagre tekstfilen og støtte jpg, jpeg, png, bmp, tiff, pdf og andre formater.

På det grunnleggende av dette har Hampolaunched en serie kameramoduler frasom fra5MP-16MP av definisjon.I begynnelsen av Hampo-utviklingsstadiet produserte teamet vårt en første type 5MP usb-kameramodul for høyhastighets dokumentskanner;Medetterspørsel avmarked, 8MP, 13MP og til og med 16MP USB-kameramoduler har værtprodusert.Hva's mer, etterspørselen etter ett kamera, til 2 kameraer, og multikameraer blir brukt på dokumentskanneren.

5
01
03

Mer tilpasset kreves, vennligst kontakt oss, vi kan designe en fornøydkameramodulfor din OCR/OCV dokumentskanner.


Innleggstid: 23. februar 2023